Black FridayПРАВИЛНИК НА КАМПАНИЯТА „Black Friday“

20 Ноември - 30 Ноември 2021 г.

Продажбата на промоционални продукти, които са част от кампанията “Black Friday” („Продуктите“) ще се провежда само и единствено съгласно долуописаните условия и срокове.

1. Кампанията ще се проведе на следния линк на сайта zaKRASOTATA.com: https://www.zakrasotata.com/product/special
2. Всички продукти ще са с обозначени намаления на цените.
3. Продуктите, участващи в Кампанията, ще са отбелязани с редовна и намалена цена в рамките на кампанията.
4. Премахването на съответният артикул или надпис за недостатъчна наличност ще означава, че наличностите от този продукт са били изчерпани. В същото време наличието на количество не гарантира наличности от съответния продукт към момента на създаване на поръчката, поради софтуерно забавяне при премахването й или обработка на предишни поръчки.
5. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на кампанията. Търговеца, няма да се ангажират с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки.
6. Изборът и поставянето на определени продукти в секцията „Любими“ в акаунта на даден клиент, преди или по време на евентуалната му подготовка за Кампанията не гарантира, че тези продукти ще участват в Кампанията.
7. Един клиент може да поръчва само в разумните за едно домакинство количества - брой продукт от един и същ модел. Поръчки, които не отговарят на това условиe може да бъдат анулирани.
8. Напомняме, че добавянето на продуктите в количката за пазаруване не представлява резервирането им. Продуктите се считат за резервирани едва след изпращането на имейл „Обработена“ към клиента.
9. Поръчки по телефона няма да се приемат. Промени на поръчки по телефона няма да се правят в периода 20.11. - 30.11.2021 г. Всички поръчки следва да се направят лично от клиентите на zaKRASOTATA.com чрез електронната платформа на сайта.
10. Поръчки по останалите електронни канали - facebook, messenger, twitter, e-mail и др. - няма да се приемат. Промени на поръчки по телефона няма да се правят в периода 20.11. - 30.11.2021 г. Всички поръчки следва да се направят лично от клиентите на zaKRASOTATA.com чрез електронната платформа на сайта.
11. Данните по направена поръчка, като получател, адрес, телефон, начин на доставка (до офис на куриер или до адрес на клиента) и др., относно продукти, предлагани от zaKRASOTATA.com няма да могат да се променят след издаване на фактура от страна на търговеца. Ако подобна промяна е необходима клиентите могат да анулират нежеланата поръчка и да направят нова, в която да включат желаните от тях данни. В тези случаи съответният търговец не гарантира, че междувременно съответният продукт няма да бъде изчерпан.
12. Продуктите могат да бъдат платени само чрез методите за плащане, достъпни в сайта zaKRASOTATA.com, в момента на регистриране на поръчката.
13. Издаване на проформа фактури няма да е възможно.
14. Сроковете за доставка по обработени поръчки ще бъдат до 10 работни дни (или според графика на населеното място), считано от 01.12.2021 г. Освен в случайте на забавяне или изчерпана наличност на продуктите. Тогава се предвижда удължаване на срока или отказ от заявката - от страна на клиента.
15. Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.
16. Всички клаузи на общите условия за ползване на платформата zaKRASOTATA.com ще са приложими и по време на Кампанията „Black Friday” на 20 - 30 Ноември 2021 г., доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.
17. zaKRASOTATA.com си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, като обяви това публично на сайта zaKRASOTATA.com.
18. Настоящият правилник се предоставя безплатно на разположение на клиентите на zaKRASOTATA.com.