ВАЖНО: Поради обновяване на системата е необходимо, всички потребители да нулират своите пароли за достъп. Можете да направите това тук.

Доставяме за Вас от 2014 година!
Меню

Често задавани въпроси

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ

За да регистрираш поръчка не е задължително да си регистриран потребител! Но ако имате регистрация, то това ще Ви е от полза при следващи поръчки и обработката им.

Създаване на акаунт можеш да направиш през “ВХОД/РЕГИСТРАЦИЯ” и бутон “РЕГИСТРИРАЙ СЕ”. Ще е необходимо да въведеш две имена, телефонен номер, активен имейл адрес и да създадеш своя парола, която да използваш за достъп до своя акаунт. Веднага след въвеждането на данни, ще получите e-mail с потвърждение.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

При избор на доставка с куриер, доставката се извършва до личен адрес (домашен, служебен или адрес, на който ще се намираш към момента на доставка); до офис или друго устройство, с една от куриерските фирми, с които работим – Еконт и Спиди. По време на поръчката, ще можете да посочите желаната от Вас фирма и услуга за доставка. 

Доставката можеш да следиш в реално време през клиентския си акаунт, след като бъдат предадени на куриерската фирма. Условията и такси за доставка на продукти, ще откриеш по време на регистрация на своята поръчка.

След обработка на поръчка и изпращането ѝ от склад, нейната доставка можеш да следиш през своя клиентски акаунт, като влезеш в секция “Моите поръчки” , където ще своята поръчка. Там ще бъде налична товарителница, чийто статус можеш да следиш, след като пратката постъпи в куриерски склад. При натискане върху товарителницата ще бъдеш препратен към сайта на куриерската фирма, където ще откриеш подробна информация за статуса на доставка.

Проследяване на статуса на поръчката в секция Моят акаунт – Поръчки – Номер на доставката.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

  • Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)

Плащането се извършва В БРОЙ при доставка oт куриер или в офисите за доставка.

  • Наложен платеж (плащане с карта на куриера при доставка)

Плащането се извършва С КАРТА през виртуален пос терминал, при доставка oт куриер или в офисите за доставка.

  • Плащане с 10 цифрен код на каса на EASYPAY

За да платите в брой, изберете съответната опция от количката за пазаруване. Така ще заявите, че желаете да платите по този начин, и ще получите индивидуален платежен код на заявката (10-цифрен за Easypay). Запишете си кода и отидете в някоя от посочените каси. Лесно можете да откриете най-близката до вас каса, като проверите списъка с каси на Easypay. На касате предоставете платежния код и цената, която ще заплатите, ще бъде точно равна на обявената в сайта цена - без никакви допълнителни такси и удръжки.

  • С кредитна/дебитна карта онлайн (скоро)

Гаранция

100% проверени продукти с доказан произход и качество!

7 дни в седмицата

Нашите служители са на Ваше разположение, всеки ден от 08:00 до 20:00 часа

Бърза доставка

до офис, автомат или адрес, с куриери на Speedy или ЕКОНТ

Преглед

Всички продукти се изпращат с опция преглед и застраховка на пратката

Количка за пазаруване