Промяна в цените на Speedy от 01.09.2020

Уважаеми потребители и наши приятели, клиенти,
чувстваме се задължени да Ви уведомим за промяна в цените на куриерска фирма Speedy. Моля да се запознаете с Уведомително писмо, изпратено от СПИДИ АД:
    

Уважаеми клиенти,

В последните години Спиди наложи честен и открит тон на комуникация с Вас – нашите клиенти. Виждаме, че оценявате това и още веднъж Ви благодарим, че работим заедно!

Все по-често получаваме положителна обратна връзка за достъпността и ниските цени, както и за по-доброто качеството на услугите и персонала ни.

В Спиди винаги сме се стремили да поддържаме възможно най-ниски цени, защото ясно осъзнаваме колко важно е това за подкрепата на Вашия бизнес.

В последните месеци броят на пратките нарасна, но се промени спецификата на доставките. Пратките до адрес се увеличиха двойно и бяха реализирани спешни инвестиции за увеличаване на капацитетите в логистичната ни мрежа, както и значителни инвестиции за предпазване, увеличаване и развиване на персонала.

За да успеем да задържим всички положителни тенденции, предсказуемост на доставките и цените ни, както и за да отговорим на все по-високите изисквания за доставка и куриерски щат, от 01.09.2020 г. се налага да актуализираме всички договорени цени на клиенти с договор с 2.9%.

Актуализацията с 2.9%, в сила от 01.09.2020 г., се отнася за всички услуги по Тарифа.

Към всички надбавки за вземане и доставка от адрес се добавят 0.05 лв. без ДДС/ 0.06 лв. с ДДС.

Таксите за допълнителни услуги „Наложен платеж“, „Обявена стойност“, „Отвори или Тествай преди да платиш“, „Тежък пакет“, „Съботна доставка“ остават без промяна.

В заключение, бихме искали да обърнем внимание, че цените на Спиди – и публичните, и договорените остават и ще останат най-ниски на пазара, особено съотнесени към качеството на услугите ни!

Настоящото писмо следва да бъде считано за официално едномесечно предизвестие за промените, влизащи в сила от 01.09.2020 г.
Благодарим Ви за разбирането и вниманието!

С уважение,
Екипът на zaKRASOTATA.com