ВАЖНО: Поради обновяване на системата е необходимо, всички потребители да нулират своите пароли за достъп. Можете да направите това тук.

Доставяме за Вас от 2014 година!
Меню

Хидратиращ крем за ръце, Frosted Blueberry

Познатите продукти от серията на PNP, продължават да изненадват своите потребители. LINEA BIO - хидратиращ крем за ръце с приятен аромат на БОРОВИНКИ.

Този крем съдържа Ceramide 3, който повишава естествената липидна бариера на сухата и чувствителна кожа срещу загуба на влага и външни въздействия. Дълготрайно подобрява хидратацията и защитава кожата. За разлика от обикновените кремове за ръце, които действат докато са върху кожата и при ежедневна употреба, Ceramide 3 се натрупва с течение на времето и създава постоянно овлажнена кожа. Подпомага защитата и подобрява общото състояние на повърхността на кожата и ноктите. Притежава изключително добри омекотяващи свойства. Усилва действието на UV-филтрите и същевременно успокоява чувствителната и раздразнена кожа. Съдържа цинков окис, който има противовъзпалителен и успокояващ ефект. Съдържа масло от ший, който е високо-ефективен овлажнител и естествен UV-филтър.

Инструкция за употреба: Нанесете равномерно, като правите лек масаж. Продуктът предлага незабавно усещане за защита и хидратация.
Внимание: Пазете продукта далеч от деца. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно обилно с вода. За външна употреба!

Активни съставки: Ceramide 3, който повишава естествената липидна бариера на сухата и чувствителна кожа срещу загуба на влага и външни въздействия; Масло от ший, който е високо-ефективен овлажнител и естествен UV-филтър; Цинков окис- UV-филтър, протововъзпалителен и успокояващ агент.

Състав: Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg100 Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, C12–13 Alkyl Lactate, Paraffin, Glyceryl Palmitate/Stearate,  Cera Alba,  Ceramide 6 Ii, Stearic Acid, Phytosphingosine,  Polyacrylamide, Ceramide 1, C13-14 Isoparaffin, Ceramide 3, Laureth7, Parfum, Zinc Oxide,  Xanthan Gum, Ci15985, Carbomer, Phenoxyethanol, Cholesterol, Ethylhexylglycerin, Lactose, Cellulose, Hydrohypropyl Methylcellulose, Sodium Lauroyl Lactylate,  Tocopheryl Acetate, D-Limonene, Linalool.

Произведено в България (EU) от ВИАН ТВ  / Дистрибутор: Лайв Медия ЕООД
Най-добър до: посочено на опаковката

10.90 лв.
РАЗФАСОВКА:

Спецификации


Отзиви (0)

Все още няма отзиви.

Напишете отзив за Хидратиращ крем за ръце, Frosted Blueberry

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани *


За марката

VIAN

Търговските марки PERFECT, FORTE, LINEA BIO, PRETTY TIME, P.N.P са добре познати и търсени като оптимална комбинация от добро качество и атрактивна цена и успешно се конкурират с признати световни марки в съответната категория.


Още продукти на VIAN
Хидратиращ крем за ръце и нокти (с аромат на бисквитки)
ТОП!

Хидратиращ крем за ръце и нокти (с аромат на бисквитки)

Кремът за ръце на P . N . P . идеално хидратира ко...
9.90 лв.

Хидратиращ лосион за ръце с витаминни сфери и серамиди

Многофункционален дериват /продукт/ на млечната ки...
9.90 лв.
Хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли
ТОП!

Хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли

Perfect PNP Хидратиращ крем за крака с витаминни с...
9.90 лв.

Ние доставяме щастие!

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерска услуга на Спиди или Еконт до офис или адрес. Доставката до офис по принцип е предпочитана, заради по-ниската цена и заради това, че може да вземете стоката от офиса, когато имате свободно време. Повечето офиси работят от 9:00 до 18:00 часа през работните дни. При доставката на адрес, когато куриерът е на адреса, Вие също трябва да бъдете там, обикновено се обаждaт предварително. Срок на доставка: до 3 работни дни за основните населени места.


Ние полагаме постоянни усилия да предоставяме точна и коректна информация за предлаганите продукти. Рядко има съдържание с неточности - снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Гаранция

100% проверени продукти с доказан произход и качество!

7 дни в седмицата

Нашите служители са на Ваше разположение, всеки ден от 08:00 до 20:00 часа

Бърза доставка

до офис, автомат или адрес, с куриери на Speedy или ЕКОНТ

Преглед

Всички продукти се изпращат с опция преглед и застраховка на пратката

Количка за пазаруване