ВАЖНО: Поради обновяване на системата е необходимо, всички потребители да нулират своите пароли за достъп. Можете да направите това тук.

Доставяме за Вас от 2014 година!
Меню

Балсам за увредена коса

Върнете силата и красивото сияние на изтощената коса с помощта на балсам Allwaves Nutri Care Regenerating. Регенериращият балсам овлажнява и възстановява, изтощената коса. Съдържащото се ленено масло регенерира косата, което я прави по-еластична и по-лесна за разресване. Сухите и накъсани краища са гладки и пълни с енергия.

Ценното ленено масло е естествен източник на витамини, минерали и ненаситени мастни киселини. Благодарение на тях продуктът цялостно подхранва, укрепва и ревитализира луковиците и дължината на косъма, а също така овлажнява и предпазва от повреди, причинени от външни фактори. Професионалната формула на продукта ще Ви зарадва със страхотен резултат.

Начин на употреба: Нанесете малко количество балсам върху чиста и леко влажна коса. Разпределете равномерно по цялата дължина. Оставете за няколко минути, след което изплакнете с топла вода.

17.00 лв.

Спецификации


Отзиви (0)

Все още няма отзиви.

Напишете отзив за Балсам за увредена коса

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани *


За марката

Allwaves

Не опитомявайте красотата на косата си, отдайте й се със стил. Защото косата ви е като вас: неповторима. Ето защо Allwaves е близо до вас с професионални продукти и продукти за продажба на дребно, уникални линии за стилизиране и завършване, проектирани да се адаптират към вашите нужди и стил.


Още продукти на Allwaves
Пакет "Перфектна грижа с кератин"
ПАКЕТ

Пакет "Перфектна грижа с кератин"

Открийте тайната на здрава, сияйна и гладка коса с...
31.00 лв. 27.00 лв.
Пакет "Успокояваща грижа с пантенол и лайка"
ПАКЕТ

Пакет "Успокояваща грижа с пантенол и лайка"

Осигурете на косата си нежна и ефективна грижа с п...
31.00 лв. 27.00 лв.

Ампули за коса с кератин

Ако наблюдавате отслабване на косата, накъсани кра...
21.00 лв.

Ние доставяме щастие!

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерска услуга на Спиди или Еконт до офис или адрес. Доставката до офис по принцип е предпочитана, заради по-ниската цена и заради това, че може да вземете стоката от офиса, когато имате свободно време. Повечето офиси работят от 9:00 до 18:00 часа през работните дни. При доставката на адрес, когато куриерът е на адреса, Вие също трябва да бъдете там, обикновено се обаждaт предварително. Срок на доставка: до 3 работни дни за основните населени места.


Ние полагаме постоянни усилия да предоставяме точна и коректна информация за предлаганите продукти. Рядко има съдържание с неточности - снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Гаранция

100% проверени продукти с доказан произход и качество!

7 дни в седмицата

Нашите служители са на Ваше разположение, всеки ден от 08:00 до 20:00 часа

Бърза доставка

до офис, автомат или адрес, с куриери на Speedy или ЕКОНТ

Преглед

Всички продукти се изпращат с опция преглед и застраховка на пратката

Количка за пазаруване