Продукта ЖИВАСЕПТ РАПИД, притежава регистрация в МЗ № 333-5 / 16.07.2018 г.

ЖИВАСЕПТ РАПИД - препарат на алкохолна основа 

Готов за употреба алкохолен препарат за за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, предприятия за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение и промишленоста. Притежава бактерицидно (включително MRSA), микобактерицидно (включително туберкулоцидно), вирусоцидно (HBV/HIV/HCV, Rota viruses) и фунгицидно действие.

Живасепт рапид е готов за употреба разтвор, несъдържащ алдехиди, феноли и четвъртични амониеви съединения. Представлява балансирана синергично действаща комбинация от алкохоли за постигане на бърза и сигурна дезинфекция. Активните му съставки са биоразградими. Не уврежда устойчиви на алкохол повърхности и е свместим с различните материали. Препаратът има нисък алергичен потенциал и не оказва дразнещо действие при многократна употреба.
Аерозолната форма на препарата позволява лесно третиране на малки и трудно достъпни повърхности.
Третираните повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.

Активни вещества:
- Пропан-1-ол 45 g /100 g
- Пропан-2-ол 30 g /100 g

Разфасовка: 1000 мл. с помпа - ограничена наличност

---------------------------------------------------------------

Живасепт Рапид MD е препарат на алкохолна основа, предназначен за бърза дезинфекция на медицински и стоматологични инструменти, повърхности на медицинско оборудване и изделия. Формата на препарата позволява лесно третиране на малки и трудно достъпни повърхности на медицинска апаратура. Третираните повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.

Свойства: Живасепт Рапид MD представлява готов за употреба разтвор, несъдържащ алдехиди, феноли и четвъртични амониеви съединения Представлява балансирана синергично действаща комбинация от алкохоли за постигане на бърза и сигурна дезинфекция. Активните му съставки са биоразградими. Не уврежда устойчиви на алкохол повърхности и е свместим с различните материали. Препаратът има нисък алергичен потенциал и не оказва дразнещо действие при многократна употреба.
Третираните повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.

Активни вещества:
- Пропан 1-ол 45g /100g
- Пропан 2-ол 30g /100g

Разфасовка: 1000 мл. - изчерпана наличност

Документи:
ИЛБ
ЛИСТОВКА

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

ЖИВАСЕПТ РАПИД - препарат на алкохолна основа

  • Марка: Живас ООД
  • Код на продукта: zhivasept-rapid-md
  • Наличност: СПРЯН ОТ ПРОДАЖБА
  • 0.00 лв.


Налични опции

Тагове: живасепт, рапид, рапид MD, живасепт рапид MD, живасепт рапид, алкохолна основа, почистващ, бърза дезинфекция, дезинфекция, медицински и стоматологични инструменти, медицински инструменти, стоматологични инструменти, инструменти, повърхности, предмети

Ние полагаме постоянни усилия да предоставяме точна и коректна информация за предлаганите продукти. Рядко има съдържание с неточности - снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Поради увеличеният обем на пратки и предприетите мерки свързани с COVID-19, сроковете за доставка може да са по-дълги от очакваното.