Продукта ЖИВАСЕПТ РАПИД, притежава регистрация в МЗ № 333-5 / 16.07.2018 г.

ЖИВАСЕПТ РАПИД - препарат на алкохолна основа 

Готов за употреба алкохолен препарат за за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, предприятия за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение и промишленоста. Притежава бактерицидно (включително MRSA), микобактерицидно (включително туберкулоцидно), вирусоцидно (HBV/HIV/HCV, Rota viruses) и фунгицидно действие.

Живасепт рапид е готов за употреба разтвор, несъдържащ алдехиди, феноли и четвъртични амониеви съединения. Представлява балансирана синергично действаща комбинация от алкохоли за постигане на бърза и сигурна дезинфекция. Активните му съставки са биоразградими. Не уврежда устойчиви на алкохол повърхности и е свместим с различните материали. Препаратът има нисък алергичен потенциал и не оказва дразнещо действие при многократна употреба.
Аерозолната форма на препарата позволява лесно третиране на малки и трудно достъпни повърхности.
Третираните повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.

Активни вещества:
- Пропан-1-ол 45 g /100 g
- Пропан-2-ол 30 g /100 g

Разфасовка: 1000 мл. с помпа - ограничена наличност

---------------------------------------------------------------

Живасепт Рапид MD е препарат на алкохолна основа, предназначен за бърза дезинфекция на медицински и стоматологични инструменти, повърхности на медицинско оборудване и изделия. Формата на препарата позволява лесно третиране на малки и трудно достъпни повърхности на медицинска апаратура. Третираните повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.

Свойства: Живасепт Рапид MD представлява готов за употреба разтвор, несъдържащ алдехиди, феноли и четвъртични амониеви съединения Представлява балансирана синергично действаща комбинация от алкохоли за постигане на бърза и сигурна дезинфекция. Активните му съставки са биоразградими. Не уврежда устойчиви на алкохол повърхности и е свместим с различните материали. Препаратът има нисък алергичен потенциал и не оказва дразнещо действие при многократна употреба.
Третираните повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.

Активни вещества:
- Пропан 1-ол 45g /100g
- Пропан 2-ол 30g /100g

Разфасовка: 1000 мл. - изчерпана наличност

Документи:
ИЛБ
ЛИСТОВКА

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

ЖИВАСЕПТ РАПИД - препарат на алкохолна основа

  • Марка: Живас ООД
  • Код на продукта: zhivasept-rapid-md
  • Наличност: В наличност
  • 19.90 лв.


Налични опции

Количество

Тагове: живасепт, рапид, рапид MD, живасепт рапид MD, живасепт рапид, алкохолна основа, почистващ, бърза дезинфекция, дезинфекция, медицински и стоматологични инструменти, медицински инструменти, стоматологични инструменти, инструменти, повърхности, предмети

Последно разглеждани продукти

Универсален подхранващ балсам за коса, Farcom

Универсален подхранващ балсам за коса, Farcom

Универсален подхранващ балсам ..

5.25 лв.

Decolor Time ремувър за боя за коса

Decolor Time ремувър за боя за коса

Продуктът представлява система..

7.49 лв.

Хидратиращо защитно масло AKILEINE Hydra - Defense Bath Oil

Хидратиращо защитно масло AKILEINE Hydra - Defense Bath Oil

Често срещан проблем е изсушав..

23.00 лв.

Тампони за почистване на лак, еднократни, 2 ролки по 500 броя

Ние полагаме постоянни усилия да предоставяме точна и коректна информация за предлаганите продукти. Рядко има съдържание с неточности - снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.