ВАЖНО: Поради обновяване на системата е необходимо, всички потребители да нулират своите пароли за достъп. Можете да направите това тук.

Доставяме за Вас от 2014 година!
Меню

Хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли

Perfect PNP Хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли

Сатенено сухо усещане с уникален гладък ефект! Този крем притежава изключително силни овлажняващи и омекотяващи свойства, благодарение на маслото от ший, съдържащо се в него. Хидратира и стяга кожата, образува защитен слой, който я предпазва от неблагоприятни външни влияния, възвръща свежестта й, оставяйки я мека, гладка и еластична. Обогатен с витамин А - „витаминът на кожата”, витамин Е - мощен антиоксидант, пантенол - силно овлажняващ агент, който стимулира микроциркулацията и подпомага процесите на растеж и регенерация на клетките. В състава на крема има и сетивен подобрител от растителен произход, който абсорбира излишната мазнина и влага, оставя лек пудрен филм върху кожата и е с кадифен сензорен ефект.

Инструкция за употреба: Нанесете равномерно, като правите лек масаж. Продуктът предлага незабавно усещане за защита и хидратация.
Внимание: Пазете продукта далеч от деца. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно обилно с вода. За външна употреба!

Активни съставки: Масло от ший, който е високо-ефективен овлажнител и естествен UV-филтър; витамин А - „витаминът на кожата”; витамин Е - мощен антиоксидант; пантенол - силно овлажняващ агент, който стимулира микроциркулацията и подпомага процесите на растеж и регенерация на клетките.

Състав: -

Произведено в България (EU) от ВИАН ТВ  / Дистрибутор: Лайв Медия ЕООД
Най-добър до: посочено на опаковката

ТОП!
9.90 лв.
РАЗФАСОВКА:

Спецификации


Отзиви (0)

Все още няма отзиви.

Напишете отзив за Хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани *


За марката

VIAN

Търговските марки PERFECT, FORTE, LINEA BIO, PRETTY TIME, P.N.P са добре познати и търсени като оптимална комбинация от добро качество и атрактивна цена и успешно се конкурират с признати световни марки в съответната категория.


Още продукти на VIAN
Хидратиращ крем за ръце и нокти (с аромат на бисквитки)
ТОП!

Хидратиращ крем за ръце и нокти (с аромат на бисквитки)

Кремът за ръце на P . N . P . идеално хидратира ко...
9.90 лв.

Хидратиращ лосион за ръце с витаминни сфери и серамиди

Многофункционален дериват /продукт/ на млечната ки...
9.90 лв.
Хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли
ТОП!

Хидратиращ крем за крака с витаминни сфери и морски водорасли

Perfect PNP Хидратиращ крем за крака с витаминни с...
9.90 лв.

Ние доставяме щастие!

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерска услуга на Спиди или Еконт до офис или адрес. Доставката до офис по принцип е предпочитана, заради по-ниската цена и заради това, че може да вземете стоката от офиса, когато имате свободно време. Повечето офиси работят от 9:00 до 18:00 часа през работните дни. При доставката на адрес, когато куриерът е на адреса, Вие също трябва да бъдете там, обикновено се обаждaт предварително. Срок на доставка: до 3 работни дни за основните населени места.


Ние полагаме постоянни усилия да предоставяме точна и коректна информация за предлаганите продукти. Рядко има съдържание с неточности - снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Гаранция

100% проверени продукти с доказан произход и качество!

7 дни в седмицата

Нашите служители са на Ваше разположение, всеки ден от 08:00 до 20:00 часа

Бърза доставка

до офис, автомат или адрес, с куриери на Speedy или ЕКОНТ

Преглед

Всички продукти се изпращат с опция преглед и застраховка на пратката

Количка за пазаруване