ВАЖНО: Поради обновяване на системата е необходимо, всички потребители да нулират своите пароли за достъп. Можете да направите това тук.

Доставяме за Вас от 2014 година!
Меню

Заздравител за нокти (гланц)

Заздравител за нокти, иновативен продукт, специално разработен за меки и чупливи нокти с прекрасен гланц.

Ефективното му действие се базира на възстановяване на белтъчната молекула в роговия слой на нокътя без да слепват трите му слоя и запазвайки неговата жизненост и еластичност. По този начин увредените нокти се заздравяват и краищата им са защитени от нацепване и разрушаване. Първите резултати са видими и след кратковременна употреба (2 седмици).

Найл Репеър (Nail REPAIR) заздравител за нокти, заздравява меките и чупливи нокти, възстановява нокътя отвътре, стимулира растежа на нокътя, активира обновяването на белтъчните молекули, подобрява плътността на роговия на нокътната плочка, изглажда неравностите, запазва еластичността на нокътя.

Инструкция за употреба:

  • Ден 1: Нанесете равномерен слой заздравител NAIL REPAIR върху ноктите.
  • Ден 2: Нанесете втори равномерен слой заздравител върху ноктите
  • Ден 3: Почистете ноктите с лакочистител NAIL REPAIR REMOVER БЕЗ АЦЕТОН и нанесете нов равномерен слой заздравител върху ноктите.

Двудневните апликации продължават за срок от 2-3 седмици или до пълното възстановяване на ноктите. Съвет: За да предпазите кутикулите около ноктите, намажете с гел за омекотяване на кутикули CITICLE COMFORT или олио за нокти NAIL RESCUE OIL, преди нанасяне. При не толкова остро изразен проблем – меки и чупливи нокти и като превантивна мярка се препоръчва използването на заздравителя за нокти като основа преди нанасянето на декоративен лак.

За да предпазите кутикулите около ноктите, намажете с ГЕЛ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ НА КУТИКУЛИ Cuticle Comfort 2:1, крем или олио кутикулите преди нанасяне.

При не толкова остро изразен проблем - меки и чупливи нокти и като превантивна мярка се препоръчва използването на заздравителя за нокти като основа преди нанасянето на декоративен лак – 1-2 седмично или като топ лак. 

 Предупреждение: Nail Repair е лесно запалим, пазете от огън! Съдържа 2% формалдехид! Пази от деца! Разклати добре преди употреба! Да се избягва контакт с очите! След употреба почитете добре отвора. 

Активни съставки: -

Състав: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA (WATER), FORMALDEHYDE, ALUMINA, ETOCRYLENE, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLIVINYL BUTYRAL, SILICA, N-BUTYL ALCOHOL, CI 77120 (BARIUM SULPHATE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 60725 (VIOLET 2). 

Произведено от Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany / Дистрибутор: Лайв Медия ЕООД
Най-добър до: 12 месеца след отваряне

ТОП!
26.00 лв.
РАЗФАСОВКА:

Спецификации


Отзиви (1)

Мария Илиева
27.09.2016

Страхотен продукт на страхотна цена! Масово се продава на цена над 26.00 лв. Ползвам го от месец и половина, резултата е повече от видим!

Напишете отзив за Заздравител за нокти (гланц)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Задължителните полета са маркирани *


За марката

Micro Cell

Всеки продукт Micro Cell цели първо да възстанови увредените и витализира слабите клетки - да създаде една здрава клетъчна база и да възвърне способността на ноктите да се самовъзстановяват. Уникалният ефект на заздравяване при Micro Cell се базира на възстановяване, на протеиновата молекула във всички пластове на нокътя вместо да го запечатва, консервира. Активните вещества проникват в дълбочина и действат от долу на горе.


Още продукти на Micro Cell
Заздравител за нокти (гланц)
ТОП!

Заздравител за нокти (гланц)

Ефективното му действие се базира на възстановяван...
26.00 лв.

Заздравител за нокти (БЕЗ формалдехид)

NAIL REPAIR GREEN заздравител за нокти, заздравява...
26.00 лв.
Заздравител за нокти (мат)
ТОП!

Заздравител за нокти (мат)

Заздравител за нокти, иновативен продукт, специалн...
26.00 лв.

Ние доставяме щастие!

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерска услуга на Спиди или Еконт до офис или адрес. Доставката до офис по принцип е предпочитана, заради по-ниската цена и заради това, че може да вземете стоката от офиса, когато имате свободно време. Повечето офиси работят от 9:00 до 18:00 часа през работните дни. При доставката на адрес, когато куриерът е на адреса, Вие също трябва да бъдете там, обикновено се обаждaт предварително. Срок на доставка: до 3 работни дни за основните населени места.


Ние полагаме постоянни усилия да предоставяме точна и коректна информация за предлаганите продукти. Рядко има съдържание с неточности - снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Гаранция

100% проверени продукти с доказан произход и качество!

7 дни в седмицата

Нашите служители са на Ваше разположение, всеки ден от 08:00 до 20:00 часа

Бърза доставка

до офис, автомат или адрес, с куриери на Speedy или ЕКОНТ

Преглед

Всички продукти се изпращат с опция преглед и застраховка на пратката

Количка за пазаруване