COVID-19

Новини - 25.10.2020 г.

Уважаеми клиенти,
екипът на zaKRASOTATA.com отново е изправен пред изпитанието COVID-19. През последната седмица, забелязваме бум на запитванията и поръчките на дезифектанти и ръкавици. Към настоящият момент, ДЕЗИФЕКТАНТИ получаваме редовно от производителите и към настоящият момент, няма забавяне в доставките им. Най-любезно Ви молим, да следите наличностите в нашия сайт! Бъдете търпеливи и Ви молим да проявите разбиране към създалата се ситуация. Екипа ни в момента обработва около 100-120 заявки дневно и това е предела на възможностите ни, към настоящия момент. Тук е мястото и времето, да поднесем извинението си, че не успяваме да обработим всички заявки в обявените от нас срокове. Правим всичко възможно, забавяния повече от 72 часа - да не се допускат.
 
Заявки постъпили през системата ни, се обработват с приоритет. Разбира се, телефоните ни 089 74 74 008 и 0886 47 85 85, са отворени за всички клиентски обаждания!
 
С оглед създалата се ситуация, временно не предлагаме услугата - безплатна доставка.
 
Бъдете здрави! Пазете себе си и околните!

Считано от 01.09.2020 г. услугата доставка до наш обект - се възобновява. Най-настоятелно молим нашите клиенти, когато използват тази услуга да проявяват търпение при предаване на пратките, както и да спазват всички противоепидемични мерки в страната.

-------

Новини - 27.03.2020 г.

Уважаеми клиенти,
ние от zaKRASOTATA.com изпитваме сериозни затруднения във времето за отговор на всички постъпващи запитвания, обаждания и обработка на заявки. Ето защо, решихме да обявим публично, че ДЕЗИФЕКТАНТИ - все още получаваме! Дали под формата на спрей, гел, лосион или течност (пълнител), НИЕ все още обработваме заявки за тези продукти. Зареждане на голяма част от продуктите имаме всеки ден, като най-много стока получаваме в ден - събота, всяка седмица. Най-любезно Ви молим, да следите наличностите в нашия сайт! Бъдете търпеливи и Ви молим да проявите разбиране към създалата се ситуация. Екипа ни в момента обработва около 150 заявки дневно и това е предела на възможностите ни, към настоящия момент. В процес на изчакване има около 500 заявки! Тук е мястото и времето, да поднесем извинението си, че не успяваме да обработим всички заявки в обявените от нас срокове. Правим всичко възможно, забавяния повече от 72 часа - да не се допускат.
 
Заявки постъпили през системата ни, се обработват с приоритет. Разбира се, телефоните ни 089 74 74 008 са отворени за всички клиентски обаждания!
 
С оглед създалата се ситуация, временно не предлагаме услугата - доставка до наш обект и услугата - безплатна доставка.
 
Бъдете здрави! Пазете себе си и околните!

-------
Новини - 14.03.2020 г.

Във връзка с актуализираната заповед от здравния министър, промените в текстовете изясняват, че логистичният бизнес и куриерските услуги не са в обхвата на временно забранените дейности. В тази връзка с радост Ви информираме, че куриерските служби с които си партнираме, продължават да работят с обичайното си работно време и спазвайки всички предпазните мерки.

-------
Новини - 13.03.2020 г.

Уважаеми клиенти,

във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки в страната, продажбата на Дезифектанти (лосион, гел, спрей), се ограничава до наличностите и разпределението им между всички наши клиенти заявили продукта. Към настоящия момент, обработваме над 300 заявки за дезинфекциращи продукти. Екипите ни, са претоварени с опаковане и прозвъняване на поръчките. Най-любезно молим всички наши клиенти, да са търпеливи и да проявяват разбиране към създалата се ситуация.

Заявки постъпили през системата ни, се обработват с приоритет. Разбира се, телефоните ни 089 74 74 008 са отворени за всички клиентски обаждания!

Считано от 13.03.2020 г. услугата доставка до наш обект - временно няма да се предлага.
Считано от 13.03.2020 г. услугата безплатна доставка - временно не се прилага.